2021-12-14

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul från Bokförlaget Augusti!

Först vill vi rikta ett stort och varmt tack till alla våra läsare. 2021 har blivit förlagets mest framgångsrika år genom tiderna. Samma tack riktas såklart också till alla våra fantastiska författare och översättare. Vi hoppas att ni alla haft ett bra år – trots den ständigt pågående pandemin. En farsot som tyvärr också ryckt en av våra författare och vänner ifrån oss – Per Landin.

Bokförlaget Augusti går in i 2022 med en bred och mycket spännande utgivning. Redan färdiga namn som kan nämnas är Artur Szulc (historia), Olov Lund (historia), Hillevi Norburg (skönlitteratur), Carl-Göran Heidegren (historia), Ernst Jünger (skönlitteratur/filosofi), Martin Heidegger (filosofi), Wilhelm Genazino (skönlitteratur) samt en efterlängtad nyöversättning av de texter som berör Catilinas konspiration (historia).

Vi hoppas också kunna ge ut Per Landins sista texter postumt, men vi kommer att offentliggöra om, och i sådana fall när detta kan realiseras, vid ett senare datum.

Och detta är bara sådant som är klart i skrivande stund – det finns ett antal spännande projekt som inte är riktigt klara att utannonseras. 2022 kommer förlaget dessutom att återvända till Bokmässan i Göteborg – så vi ses där i september!

 

Vi tillönskar er alla Ett Gott Nytt 2022!

© Bokförlaget Augusti 2024